Pràctiques a COM Radio

jueves, 28 de febrero de 2008

Bones! Des de fa unes setmanes no tinc temps ni de pensar i això és gràcies a l'EUPMT i a les pràctiques a COM Radio, surto de casa a les 6h del matí i torno a casa a les 11h de la nit... I clar, també et demanen deures, treballs i que fiquis algo en el Bloc. Com que no tinc gaire més vida que això, ara per ara, doncs m'he proposat a dedicar-li l'entrada d'avui a COM Radio.

En Bernat i jo estem fent les pràctiques als estudis de la COM de becaris/aprenents de Tècnic de so al control d'informatius. De moment el que fem és enregistrar les cròniques dels periodistes, tant si venen físicament a l'estudi com si realitzen la comunicació via línia telefònica o XDSI. Ja hem pogut comprovar la tensió del directe realitzant els butlletins informatius en directe del mig dia.

La
XDSI (Xarxa Digital de Serveis Integrats) ve a ser una xarxa telefònica digital punt a punt que permet múltiples connexions sobre la mateixa línia. Les connexions de commutació de paquets i de circuits que proporciona XDSI són a 64 kbps. Aquesta xarxa ens assegura connexions múltiples com ja hem dit, una molt ràpida connexió i una bona qualitat de l'àudio.

Els seus sistemes estan interconnectats per un mateix software universal anomenat DALET, ve a ser un sistema multifuncional d'escaletes, editatge d'àudio i text i un sistema comú que enllaça tots els ordinadors i seccions de treball de l'equip de COM Radio. Jo estic fent pràctiques amb la senyoreta Anna Mauri al control d'informatius i de programes com: "Digues Com" amb Miquel Giménez (un crack), "Setze Jutges" amb Víctor Batallé (un altre crack) i molts altres programes i seccions de la COM.

PD: Les fotografies les vaig fer ahir, si les voleu veure en millor qualitat visiteu la secció de fotos del blog o directament accediu al Flickr.


1 comentarios:

mestre lee dijo...

T'ha faltat dir que no cobrem, jajajaja.

Ah, si, i que hi ha més d'una mossa per allà que deu n'hi do. . .
llastima que per ara només siguem "els de pràctiques". . . però ja ens farem respectar amb el temps.